2013. január 18., péntek

Én nem bánom.....

.......hogy januárban nem kell rohannom, nem kell utazgatnom a munkahelyemre.......csak élvezhetem a telet, gyönyörködhetem a kertünkben. 


9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy látszik, az ország minden pontján hatalmas hó esett, csak nálunk nem. Így csak más behavazott kertjében tudok gyönyörködni.
Erzsi

Monika írta...

Ez bizony nagy ajándék,hogy otthon dolgozol,bár tudom van benne áldozat is.Csodálatos a kertetek!!!!!!

Unknown írta...

Meseszép!

Gyöngykaláris írta...

Ilyen kertben lehet is gyönyörködni!:)

eSti írta...

Én sem bánom a telet és a havazást (bár én egész nap úton voltam). Valahogy az emberek duhaj kedve elszállt, meglassúdtak. Gyönyörű a táj mindenfelé, még a városok is "csupa fehérek", ritkán látni ilyen szépnek egy-egy nagyvárost. :)

chanson írta...

Gyönyörű a kert! Nem igazán szeretem a telet, de most annyira megnyugtató ez a fehérség, ami felénk is betakar mindent... Tisztának, frissnek tűnik minden a nagy szürke, ködös napok után... :-)

Betti írta...

Ilyen kerttel én sem bánnám!
De így sem bánom. :-)

erdoseva55 írta...

Most van itt az ideje a hónak, hóesésnek, a téli szépségeknek, ennek a kiélvezésének. Én is mindig szeretnék itthon maradni ilyenkor, de azért marad időm munka után is élni a téllel....gyönyörködni a szépségeiben...
A mi kertünk is hasonló :)

csutkailda írta...

Mindenki kedves szavát köszönöm!:)))
Elmondom nektek, hogy nekem is nagyon jó érzés a kertünkben gyönyörködni, mert tudom, hogy mi ültettük a fákat, a mi munkánk, energiánk, szeretetünk van benne. :)))