2012. május 15., kedd

Fotózzunk!!!!!!!


Kedden lefotózzák a világot

Kedden eljön a nagy nap, és közösen megörökítjük a Föld egy napját. Egy világméretű program keretében mindenki lefényképezheti és feltöltheti azt, ami a számára ezen a napon a leggyönyörűbb, legfontosabb, legizgalmasabb. Csatlakozol?
SZM
Íme a program-felhívás:
„Fotózd le a mindennapokat! Arra kérünk, hogy május 15-én fotózd le, ami közel van hozzád. Tölts fel egy képet, oszd meg, és csatlakozz másokhoz a világ minden tájáról, akik ugyanezt teszik! Inspirálja az életed egy darabkája a következő generációkat.
Minden feltöltött, kategorizált fotó megmarad a jövő generációi számára – némelyik képeket kiválasztanak egy könyvhöz (Egy nap a Földön), másokat pedig digitális kiállításokhoz. De mindegyik megmarad a jövő kutatóinak. Amit lefotózol 2012. május 15-én, az részéve válik a mi jövőnek szóló üzenetünknek.”
Kép: Gulyás Attila
Jó lenne, ha Magyarországot is minél többen képviselnék. Ennek érdekében a National Geographic magazinba is válogat az aday.org pályázatára beküldött magyar képekből, és a legjobb hármat közreadják a National Geographic hasábjain.
Ha részt szeretnél venni a programban, nincs más dolgod, mint regisztrálni a www.aday.org oldalon, ahol aztán részletes útbaigazítást kapsz a teendőkről.
Ez a kisfilm például azt mutatja be, hogyan töltsd fel a képed a nagy napon:
Íme a videó:
Forrás:szeretlekmagyarország.hu

1 megjegyzés:

csutkailda írta...

Én töltöttem képet! :)))