2010. november 25., csütörtök

Vágó Edit: Mézesbábok,sütemények


"Ez a keményfedeles könyv kezdők és haladók számára is szolgál hasznos információkkal, egyedi ötletekkel. Bemutatja a mézeskalács történetét, a mézeskalácskészítés fortélyiat. Megismerkedhetünk különleges technikákkal is, mint például az ütőfás mézesbábok vagy a magvakkal díszített figurák, de találunk benne klasszikus mézeskalácsház készítést is. A szerző rengeteg képpel és sablonnal segíti munkánkat. A kötet ajándéknak is kitűnő."


Szívből ajánlom én is, mert ebben a könyvben tényleg megtaláljuk az apró fortélyokat is.


6 megjegyzés:

Annás írta...

Éppen most sütöm a mézeskalácsokat :) Nekem ezzel kezdődik az ünnepvárás, az első adag illatozó mézeskaláccsal...

Aledi írta...

Én is holnap este gyúrom be :) Szombaton sütjük a gyerekekkel. Nagyon jó móka, és az illata...

eszterda írta...

Nagyon köszönjük az ötletet!:)))

Szentpyr írta...

Köszönöm, én igyekszem beszerezni egyet, nagyon tetszik a könyv. Szeretnék finomodni ugyanis a témában!;)

Marton-Horváth Kriszti írta...

Micsoda telepátia van itt... én könyvajánlok nálam, te könyvajánlasz nálad... :-) És ami tényleg meglepett, hogy éppen ezen a könyvön morfondírozok néhány napja (ugyanis - a csuhébabák mellett - mézeskalács rajongók vagyunk). Csak nem tudtam eldönteni, hogy valóban kell-e nekem ez a könyv. De egy bejegyzéssel sikerült rábeszélned! Köszönöm! :-))

ekszerlada írta...

Juj,ez nagyon szuper,imádom a mézes kalácsot!!!
Nagyon köszi az ajánlatot.