2009. február 26., csütörtök

NÉGY ÉVSZAK A BAKONYBAN

NÉGY ÉVSZAK A BAKONYBAN címmel kiadvány jelent meg.

Ajánló:

BAKONY-ÖREG-BAKONY

„ Az otthon ott van, ahol minden hazai kényeztetést egy helyen megkaphat az ember. Ahol szerető szívek, kedves szó, finom falatok, a múltat idéző hagyomány várja.
Az Öreg-Bakony a mi otthonunk!
A több mint húsz települést magába ölelő földrajzi és kulturális egység, az Öreg-Bakony színességével, sokoldalúságával világ bármely tájáról érkező vándort képes örökre elvarázsolni!
Igazi kívánságteljesítő sziget, ahol minden korosztály, csoportosan vagy egyénileg, családostul vagy barátokkal, kedvére válogathat a gazdag természeti, kulturális, vallási, gasztronómiai kosárból.
Az Öreg-Bakony kincsekkel teli kosarát most Önnek kínáljuk!
Válogasson kedvére a természetjárás fárasztó, de élményeiben pótolhatatlan kalandjából, a csendes vendégházak ölelő nyugalmából, falvak, kisvárosok kifogyhatatlan
proram-kavalkádjából.
Bakonyszentlászlótól Zircen át Magyarpolányig az igazi házigazda végtelen szeretetével várjuk Itthon! Bármit választ kosarunk kincseiből, nem fogja megbánni és reméljük, hogy a mi otthonunk melege a hazatérés élményével tölti meg az Ön szívét is!


Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk!”

Bakony Turizmusáért Egyesület

A kiadvány kedvezmény kupont is tartalmaz. Nézzétek meg benne a műhelyemet is!
Az érdeklődők részére szívesen postázom.
Címem a profilomon található. Szeretettel: csutkailda

3 megjegyzés:

bsi írta...

Kedves Csutkailda!
Családom érdeklődését felkeltette a Bakonyról szóló kiadvány. Szeretnénk megtudni, hogy mennyibe kerül és milyen módon juthatnánk hozzá! Üdvözlettel:
Bábáné S. Ildikó

csutkailda írta...

Kedves Ildikó!
A kiadvány ingyenes. Szívesen postázom Neked, ha az emailemre elküldöd a címed. Üdv: csutkailda

bsi írta...

Kedves Csutkailda!
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Olvastam a bejegyzésben is, hogy email címre kéred a megrendelést, de én hiába próbálkoztam/próbálkozom, különös dolgokat művel a számítógép, így nem tudok kapcsolatba lépni Veled! Tehát most "próba, szerencse": a cím, amelyre - természetesen utánvéttel - várjuk a küldeményt: Deszk, Majakovszkij u. 6. 6772. És még egyszer, azaz inkább sokszor: NAGYON KÖSZÖNÖM A KEDVESSÉGEDET!!
Szép tavaszi napokat kívánok! B.S.I.