2011. március 22., kedd

Ajándékot kaptam




Ma ajándékot  kaptam Katitól! 
Olyan boldog vagyok.....és  mindig reménnyel tölt el, hogy ilyen jólelkű emberek is vannak a világban.
Katival  a blogvilágból ismerjük egymást, még sosem találkoztunk......és mégis gondolt rám,  szívvel-lélekkel készült alkotásával ajándékozott meg. 
 Hálásan köszönöm! 
 Nagy szeretettel:Ilda

10 megjegyzés:

Kati írta...

Szívvel-lélekkel és nagy örömmel
készítettem és örülök, hogy örülsz,
Ilda! Csodásak a fotók is, nagyon tetszik!
A Postát se felejtsük ki, most
dícséretet érdemel :)))

csutkailda írta...

Még egyszer nagyon köszönöm! :)))

kreatívhit írta...

Szép ajándék.

krisz írta...

Gyönyörűen fotóztad!Igazán illik egy ilyen szép ajándékhoz.

A.C.E írta...

Nagyon szívmelengető tud lenni egy ilyen figyelmesség, tavaly én is kaptam egy nagyon kedves vevőmtől, ilyen meglepetést /egy himzett kecskés képet/ Hihetelen volt számomra, hogy valaki, ráadásul nem is Magyarországon, azzal tölti drága idejét, hogy nekem örömet szerezzen!! A mai napig fő helyen van a konyhámban! :)

A.C.E írta...

Talán sejted, miért kukkantottam most be hozzád! Igen, igen, hoztam Neked egy pontot a játékomra! Imádom azt, ahogy bánsz az általad használt anyagokkal és azt, ahogy a kezeid nyomán szebbnél-szebb alkotások kerülnek ki a legegyszerűbb dolgok felhasználásával! Na és akkor még nem is beszéltem a gyönyörűséges lelkedről! Gyere hadd ölelgesselek meg, hacsak vírtuálisan is!!! Puszi és kívánom, hogy nagyon-nagyon sokáig égjen benned ez a tűz!!

Főkolomp írta...

Bár maga a tulaj már megelőzött (Eszter), de én is "egy szép szóval" jöttem hozzád. Kihagyhatatlan vagy nálam, mindig örömmel jövök a "mosolyodért", nagyon szeretem nézni az alkotásaidat, szeretem olvasni soraidat. Jó nálad, megnyugszom, titkon reménykedem benne, hogy egyszer találkozni is fogunk. Fogadd szeretettel a pontomat!!

Artemis írta...

Fogadj el tőlem is egy pontot,mert a szeretet nálad kézzel fogható,és ez olyan nagyszerű!

jutka írta...

Nagyon szép ajándékot kaptál. Megfelelő méretben, kikeményítve, gyönyörű poháralátét lehetne belőle. A készítőnek is gratulálok.

Kri írta...

Igazi élmény ide újra és újra visszatérni!
Ez a bejegyzés számodra egy pontot ér az "egy jó szó" játékban . Itt találod a leírását: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html
Kri a rovás feladatok szerkesztője