2009. december 4., péntek

Boldogasszony nevében

Nagy szeretettel ajánlom!!!!
Megjelent!

Ebben a könyvben ősi, magyar, női dolgokról írok. Maradi módon, és még véletlenül sem „trendin”. Nem írok szinglikről, nem írok leszbikusokról, nem írok karrierről és önmegvalósításról, sőt arról sem írok, melyik az a 10 legeredményesebb hálószobai női praktika, amellyel 100%-os biztonsággal elcsavarhatjuk minden férfi fejét. Nem írok arról, hány százalékát simítja ki ráncainknak a fogorvosok ajánlásával reklámozott nyelvvakarós fogkefe. Nem írok arról, hogyan kaphatunk szárnyakat a szárnyas betéttől. (Vagy lehet, hogy már keverem a dolgokat?!)

Egyszóval nagyon-nagyon elmaradott leszek.

Ezért már most óvok mindenkit, aki kezébe veszi ezt a könyvet, hogy véletlenül se adjon pénzt érte, ha mindeddig „színvonalas” női magazinokon és tévéműsorokon nevelődött, mert nem üthetem meg a színvonalukat.

Bár Isten látja lelkem, szívesen megütném, de sajnos nem tehetem, mert a verekedést tiltja a vallásom…(Meg van kötve a kezem, ugyanis csak kenyérrel szabad dobálóznom. Ha megdobnak kővel…) Ámbár, ha jobban belegondolok, az említett magazinok és olvasóik sokkal jobban kétségbe esnének egy darab kenyértől, mint egy jó veréstől, mert ugye a kenyér az HÍZLAL!!!

Szóval, ebben a könyvben ősi magyar női dolgokról írok.

Nem csajoknak, hanem leendő és létező kis-és nagyasszonyoknak…

És nem pasikról, hanem bizony létező és leendő urakról.

Mert EZT tényleg megérdemeljük.

Forrás:
Színia

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt mindenképp szeretném a kezemben tartani.
Ma nem nagyon találom a szavakat, de azt gondolom, ez valami olyasmi, amire én mindig is vágytam, és vártam.
Vissza jövök majd és megírom, ha az enyém lesz.

Ildikó írta...

Ahogy a magyar népmesék is mondják nem cseverészni kell, meg locsi-fecsizni, hanem leszállni mélységekbe és megtalálni az igazi értéket. Sokkal nagyobb szükségünk van ezekre az értékekre, mint azt gondolnák. Meg kell tanulni megőriznünk azt a különleges áldást, hogy magyarnak születhettünk. No és persze tovább is kell adni: ki-ki ahogy tudja. A népmesékkel, azokkal az anyagba-fonálba-gyöngybe-csuhéba-kenyérsütésbe zárt tudással, aminek a birtokában vagyunk. Szükségünk van arra, hogy a gyerekeink is tudják. Ott, ahol minden lélekkel bír, ahol minden gyerek a maga kis táltosával születik, ahol ennyi sok jó ember van, csak jó dolgok történhetnek.
Nagyon szeretném elolvasni.

Julcsi írta...

Nagyon tetszik már a bevezető is, de jó hogy felraktad!
Ezt vajon lehet kapni afféle "trendi" könyvesboltokban is?

N.Zsuzsi írta...

Annyira, de annyira.... szóval nagyot dobbant a szívem, ahogy elolvastam az ajándódat, és tudtam, ez a könyv neke szól.

Ha nem bánod, beteszem a linket, ahonnan rendeltem, mert ez egy olyan online könyvesbolt, ami önmagában is nagy piros pontot érdemel :)

http://hazaiporta.hu/index.php?url=termekkartya.php&termek_id=3180&info=Boldogasszony_nevben_Sznia_Bodnr_Erika_si_magyar_ni_titkok